![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjTf4O4AtlPEKgOhREKYp11d-RLtYjmDxZudv9w423bg0DsWfXQeLfSJsU6k92_Rr7fMbkqswGC4I4gKUC5DlS5Bg4gN1z5P3JqcDrehb33GRqVSNax_7JOiO4Qbn320nsxsM9E/s400/MascarponeterteW.jpg)
300g hvetemel
100g melis
1 egg
1 lime
Elt smør, mel og melis sammen i en bolle til en jevn blanding. Elt så inn egget. Rasp skallet på en lime og elt inn i deigen. Sett den kald i 30min. Ta deigen ut på benken, kjevle til en jevn, rund form som passer til den ildfaste terteformen. Legg deigen i formen og skjær av overflødig deig. Klipp til bakepapir og legg det over formen, hell tørkede erter i formen. (skal hjelpe deigen å holde seg på plass under steking). Sett paien i ovnen på 180g midt i ovnen i ca 10 min. ta den ut, fjern ertene og stek videre i 5 min.
500g marscapone
1dl fløte
100g sukker
Pisk alt sammen.
150g jordbærsyltetøy
100g sukker
saft av en lime
Kok sammen til en tykk masse. Ta på masse bær. Ta over jordbærmassen