Det er altfor langt mellom kaffebarer med
kunnskap om eller ferdigheter til å lage en riktig god espresso, cappuccino eller andre melkebaserte espressodrikker. Denne oversikt er min egen høyst ensidige tunges mening om hva som er god espresso. Kom gjerne med tips om flere steder.
Oslo
- Tim Wendelboe, Grünersgt 1A, Grünerløkka
- Java Espressobar, Ullevålsveien 47, St.Hanshaugen
- Mocca Kaffebar, Niels Juelsgt.70, Briskeby
- Påfyll, Thv Meyers g 47 A, Grunerløkka
- Stockfleth`s, Prinsensgt. 6 og Karl Johansgt. 25 (lillegrensen)
- Kaffefuglen, Universitetsgaten 2
Bergen
- Dromedar Kaffebar, Strandg. 81,
- Det Lille Kaffekompaniet, Nedre Fjellsm. 2
- Accezzo Internetkafe, Torgallm. 8 (Galleriet)
- Kaffemisjonen, Øvre Korskirkeallmenning 5
Trondheim
- Dromedar Kaffebar, Nedre Bakklandet 3
London
- H.R. Higgins Ltd, 79 Duke Street, W1K 5AS
New York
- Ninth Street Espresso, 75 9th Avenue, Chelsea Market, NY
New York Times artikkel
Roma
- Caffé Sant`Eustachio, Piazza Sant`Eustachio 82
Barcelona
- Bar Pinotxo, Mercat de la Boquería 66-67, +34933171731